Online infosessies 'Gaat lezen moeilijk? Ga voor een luisterboek!' voor leerkrachten en logopedisten

Kinderen lezen in de klas en luisteren terwijl naar een Daisy-luisterboek

Wil je als (zorg)leerkracht, ondersteuner of logopedist kinderen met leesmoeilijkheden (zoals dyslexie) aan leesplezier helpen? 
Ga dan aan de slag met Daisy-luisterboeken en de Anderslezen-app, volledig gratis!

Dankzij Daisy-luisterboeken en de Anderslezen-app kunnen kinderen met leesmoeilijkheden:

 • oefenen met lezen door het Daisy-luisterboek te combineren met het gedrukte boek, met aangepaste voorleessnelheid;
 • boeken lezen die passen bij hun intellectueel en emotioneel niveau (i.p.v. enkel Makkelijk Lezen-boeken en AVI-boeken);
 • dezelfde boeken lezen als hun klasgenoten, wat een boost geeft aan hun leesmotivatie én aan hun zelfvertrouwen.

Wil je kinderen laten genieten van boeken met de Anderslezen-app? Of ken je het aanbod al maar is een opfrissing welkom?
Schrijf je dan in voor een van onze online infosessies. We staan stil bij de voordelen van Daisy-luisterboeken en onze collectie, maar we laten vooral zien hoe je als school praktisch aan de slag gaat en hoe andere scholen Daisy-boeken inzetten. Op een uurtje ben je helemaal mee!

We organiseren online sessies op:

 • dinsdag 27 september van 12u tot 13u
 • donderdag 20 oktober van 16u tot 17u
 • maandag 21 november van 12u30 tot 13u30 (i.s.m. Doc Atlas)

Een week op voorhand ontvang je de deelnamelink. 

Heel graag tot dan!

  Inschrijven

  Naam

  We gebruiken je gegevens uitsluitend voor de communicatie over onze infosessie, tenzij je hieronder aanvinkt dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

  Ik schrijf me in voor volgende online infosessie:

  Inschrijven voor de sessie op maandag 21 november van 12u30 tot 13u30 kan op de website van Doc Atlas

  Ik schrijf me in op de nieuwsbrief van Ik haat lezen
  Nieuws over Daisy-luisterboeken en ADIBoeken, updates over de app, boekentips, ... Voor leerkrachten, onderwijsondersteuners, bibliotheekmedewerkers, logopedisten ...

  Luisterpunt / Ik haat lezen gebruikt de gegevens die je via dit formulier verstrekt uitsluitend om je enkele malen per jaar een nieuwsbrief te sturen. Je kan op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Uitschrijven' te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt of door contact met ons op te nemen via info@ikhaatlezen.be. We behandelen je gegevens met respect. Op www.luisterpuntbibliotheek.be vind je onze privacyverklaring. Door het keuzevakje aan te vinken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden. Ik haat lezen gebruikt Mailchimp voor de nieuwsbrief. Door het keuzevakje aan te vinken ga je er ook mee akkoord dat je gegevens verwerkt worden door Mailchimp. Lees het privacybeleid van Mailchimp.